Šokoladinė dešra yra tikra magijos lazdelė! | Senamiestyje.LT
Namas ir sodas

Šokoladinė dešra yra tikra magijos lazdelė!

Šokoladinė dešra yra tikra magijos lazdelė!

Turinys:

Šokoladas dešra sausainiai One jų išvaizdą ant stalo akimirksniu paversti Jus į tikrą pasakų į vaikų akis, ir visi suaugusieji, kaip tikras burtų lazdelę, kuri akimirksniu paversti į vaikų - nes tie, kurie neruošia save, tai yra galimybė vieną vakarą grįžti į vaikystės. Per pastarąjį šimtmetį šis desertas buvo dažnas svečias bet šeimos stalo. Tai kainuoja daug, parduodami visur, deficitas nebuvo pagamintas iš natūralių produktų - kita neegzistavo, - iš jo kokybė buvo puiki ir visada atitinka, tai yra kontroliuojama konditerijos fabrikuose specialūs skyriai. Santuoka tomis dienomis negavau parduotuvės, dauguma negalėjo būti gera. Nuo tada, daug kas pasikeitė maisto gamybos ir skonio savo mėgstamos vaikystės saldumynai, šokoladas ir dešra sausainiai, įskaitant, liko tik suaugusiems atmintyje.

Pigios sintetinių produktų atėjimas buvo per didelė pagunda maisto gamintojų ir kokybės kontrolė yra ne valstybė lygis seniai praėjo. Todėl tikimasi, kad gamykloje bus desertas natūralaus sviesto, kaip to reikalaujama pagal receptą, o ne daug pigiau sintetinis margarinas, arba, pavyzdžiui, ekologiškų kiaušinių ir pieno vietoj emulsiklių ir kvapiųjų medžiagų, nebereikia. Todėl galimybė patirti pažįstamas vaikystės skonis mėgstamą desertą patenka tik tada, kai kažkas parengė savo rankomis.

load...

Renkantis maisto produktus, svarbu prisiminti, kad šokolado pudingas bus pateikti tik tada, kai jis yra pagamintas iš natūralios, aukštos kokybės ir šviežių produktų. Priešingu atveju, jūs turite tą pačią klastotė, kuri yra parduodama parduotuvėse.

Receptų šokolado dešra sausainiai visiškai priklauso nuo jūsų pageidavimų, mes tiesiog reikia suprasti jo rengimo principą.

Atgal į turinį

Preparato principas - maišymo

Virimo šokolado dešra sausainių esmė yra pagrindinių produktų, kurie jau seniai naudojamų desertai maišymas - cukraus, sviesto, kiaušinių, pieno, kakavos ir slapukus. Tik pagrindinis ingredientas yra kakavos, ir kad tobulų Suminkštintas šokolado barų nesant. Iš šokolado sausainiai dešros receptas apima maišymo bazę ir užpildą, ir juos sujungti į vieną įtaiso tvirtinimo mišinį.

load...

Kaip pagrindą naudoti žlugo slapukus arba pyragai torto. Užpildas - kas trokšta tavo širdis, iš vaisių ir riešutų su prieskoniais ir spiritinių gėrimų įvairovę. Paruošti mišinį, galite naudoti užmetus sviestas, kiaušiniai, cukrus, pieno (gali būti sauso), kondensuotas pienas - tai bus pakankamai pasirinkti du ar tris produktus, atsižvelgiant į jų savybes ir suprasti, ką kiekvienas pridūrė produktas atneš skonį ar nuoseklumą.

Maisto gaminimas dviem būdais - "karšto" ir "šalto", o paruoštas dešra įdėti į tam tikrą laiką šaldytuve impregnavimas ir stiprinimo formų. Suprasti šį principą, galima suformuoti receptą pagal savo skonį, arba sukurti receptą remiantis tų produktų, kurie yra po ranka tuo metu.

Produktų, iš kurių galite padaryti šokolado dešra, gana daug, tačiau ji neturėtų būti naudojami tuo pačiu metu:

  • Slapukai,
  • Miltai,
  • Sviesto,
  • Soda
  • Actas,
  • Kiaušiniai,
  • Kiaušinių milteliai,
  • Cukraus,
  • Kakavos,
  • Kava,
  • Šokolado (juoda ir balta)
  • Pienas,
  • Kondensuotas pienas (įprastas ir kaitinti)
  • Pieno milteliai,
  • Riešutai,
  • Branduoliai abrikosų branduoliai,
  • Kokoso,
  • Marshmallow
  • Marmeladas,
  • Razinų,
  • Džiovinti abrikosai,
  • Slyvos,
  • Apelsinai,
  • Spanguolių,
  • Vyšnių,
  • Konjako,
  • Alkoholiniai gėrimai,
  • Vaisių sirupai,
  • Cinamono,
  • Imbieras,
  • Muskatų,
  • Vanilės ar vanilinio cukraus.

Atgal į turinį

Bazė - visi slapukai

Sausainiai pagrindo tilptų absoliučiai bet - tinka ir vaikams, ir trapios tešlos kepiniai ir riešutų, ir keistokas, ir su uogiene ir marmelado. Jūs galite tai padaryti iš įvairių slapukus - tai dažnai atsitinka, kad namas yra šiek tiek kitoks slapukas. Slapukai kostiumai ir išdžiūvo, ir skaldytų - tai bet kokiu atveju subyra ir impregnuota mišinio, bet tai mišinys gali prireikti šiek tiek daugiau. Ar tobula ir pyragai torto - namo pyragai torto - tai tas pats slapukas, tiesiog puikus.

Jei nusipirkote pyragai torto, ir daryti tai nėra pakankamai laiko, energijos, arba, pavyzdžiui, nėra produktų pateikimo į grietinėlės ir eiti po jų, kai jie idealiai tinka šokolado saliamiu. Tai ne blogiau nei torto ir daug lengviau. Ir jei jūs iškepti tortą pati atostogas, tai būtų lengva kepti pyragai 1-2 daugiau ir odos padaryti šokolado saliamis - ir jūs turite kitą desertas patiekalas.

Slapukai gali byrėti, kaip jums patinka - ir mažas, ir didelis. Didelių gabalų mažiau mirkyti šokolado mišinį, bet bus papuošti pjūvį. Galite pjaustyti rankas, bulvių Švīts, kočėlas. Ši darbo sritis gali būti patikėta su net mažiausiems vaikams - tai visų dalykų rūšių, ir byrėti slapukus jie puikiai sugeba! Tinka šio močiutė, senelis ir vyrui.
Atgal į turinį

Užpildai - kiekvienam skoniui

Kas užpildas norite pridėti prie savo receptą - tai priklauso nuo jūsų skonio. Jie gali būti sumažinti, galite sumalkite mėsmale arba supjaustykite į maišytuvą. Ir gali būti visiškai. Jei jūsų desertas skirtas suaugusiems, galite įdėti į Brandy arba alkoholiniai gėrimai - jie bus pridėti prieskonių.

Jūs galite pridėti apelsinų žievelėmis ir pagardų įvairovė. Derinant skirtingus įdarus, galite gauti neįtikėtiną įvairovę skonių. Jei pridėsite vaisių skonių, yra viena taisyklė - jie neturėtų būti pernelyg drėgna. Jei vaisių arba uogų, kuriuos norite pridėti, labai sultingas (vyšnių, persikų, abrikosų), jie turi būti apibarstyti cukrumi ir palikti tam tikrą laiką, siekiant užtikrinti, kad jie išleido perteklių sulčių.

Atgal į turinį

Tvirtinimo mišinys - reguliuoti riebalų, saldumo ir tankis

Dėl kurio tvirtinimo ingredientų jums pasirinkti ir kokiomis dalimis jiems sumaišyti, priklausys nuo riebalų kiekio, saldumo ir kalorijų tankio savo desertą. Nors kalorijų jis bet kuriuo atveju bus gana didelis! Bet jei kas nors iš jūsų namuose ar toli, galite tikėtis lentelėje nepageidaujami valgyti riebalų, galite įdėti mažiau naftos, pakeičiant dalį aliejumi su plakta kiaušinių, pieno, arba vaisių sirupo. Arba, pavyzdžiui, savo šeima nemėgsta per saldus - tada nedvejodami įdėti mažiau cukraus.

Jei jums patinka labiau intensyvus šokolado skonio - įdėti daugiau kakavos ir pridėti tarkuoto tamsaus šokolado. Receptų tvirtinimo mišinys gali būti pakeistas savo nuožiūra, kaip jums patinka, jums reikia tik prisiminti, kad jos uždavinys - užplombuoti pamatai ir įdarą taip, kad jis yra labai lengva ir patogu forma "malta mėsa" dešra. Ir, žinoma, jis turi būti skanus!
Atgal į turinį

"Karštos" receptas - Varėna šokolado mišinį

Šis receptas yra taip vadinamas, nes tvirtinimo mišinys yra ruošiama kaitinant. Už tai atsižvelgta pakankamai

  • 200 g sviesto,
  • Apie 4-6 str. L. Cukraus (kaip jums patinka)
  • 5-6 str. L. Kakavos,
  • 1 kiaušinis.

Ištirpinkite per mažai šilumos sviestas (tik tirpti, užvirkite tai nėra būtina), pridėti į miltelius su cukrumi, kiaušiniu, kakavos, išmaišyti, įdėti ant mažos ugnies ir maišykite tol, kol paviršius burbuliukai pradeda atsirasti. Beveik karšto šokolado, bet be pieno ir daug storesni. Jei reikia, riebalų kiekis gali būti sumažintas. Tvirtinimo mišinys paruoštas.

Byrėti apie 0,5 kg sausainių, pridėti kapotų graikinių riešutų (ar kitų užpildų, kad norite), išmaišykite, supilkite gauti karšto šokolado ir maišykite dar kartą. Jei paaiškėja, per storas (įvairūs sausainiai gali sugerti daugiau ar mažiau nei mišinio), galite pridėti šaukštais sutirštinto pieno arba plakta kiaušinių pora. Po to dešros gali būti suformuotas iš bet kokios formos ir dydžio, kad iesaiņojiet į foliją, polietileno plėvele, pergaminas arba plastikinį maišelį ir įdėti į šaldytuvą bent vieną valandą.


Atgal į turinį

"Online" receptas - ugnis neatėjo

Šis receptas yra dar lengviau - jis gali būti naudojamas paruošti desertą net tada, kai išjungtas elektros, dujų ir vandens vienu metu. Beveik ekstremaliomis sąlygomis! Net kampanijos - jei norite saldus, ir kelios valandos eiti į artimiausią parduotuvę! Į šaldytuvą nebuvimas gali būti sandariai supakuotą gatavo dešra tam tikrą laiką į šalto vandens indą.

Visi preparatas yra taip: jums reikia sutraiškyti 0,5 kg sausainių, pridėti sutrupėjo sausainiai 200g. Suminkštinti sviestą, pridėti 5 šaukštai kakavos, iš kondensuoto pieno indelį ir gerai išmaišykite. Tai užtrunka daugiau nei penkias minutes. Po to, gali būti suformuota dešra. Valgių desertai Tokiu būdu galima pasitikėti su net mažiausiems vaikams - blogiausiu atveju jie tik peremazhutsya natūralių produktų, o rezultatas bus tas pats kaip ir suaugusiems!
Atgal į turinį

"Magic kiaušinis - ir minkštumo ir tankio ir spalvos!

Kiaušinių - tai nėra privaloma, tačiau tikrai stebuklinga produktas už šokolado dešra sausainiai paruošimo. Tai gali padėti jums suminkštinti per sausainiai be pridedant prie jo jokių riebalų ar saldumynus, ir padaryti daugiau pasiūlymu. Norėdami tai padaryti, tiesiog plakti vieną kiaušinį su šakute ir pridėti jį prie sutrintų slapukus.

Ir tuo pačiu metu naudojant kiaušinius, galite įdėti tankį ir klampą nuo tvirtinimo mišinio. Įrašyta kiaušinių mišinį privalomas, tai galima reguliuoti riebalų ir saldumynų. Tai padės išsaugoti spalvų gabaliukus slapukus, ir jie yra labai gražus pažvelgti į cut dešra.
Atgal į turinį

Dekoravimo dešros ir dešrelės padažu

Žinoma, toks Yummy, kaip šokolado dešra, ir jūs negalite papuošti, bet tada jūs save ir savo šeimą estetinio malonumo atimti. Ir tai desertas nusipelno praleisti keletą sekundžių savo dekoro. Suteikti šiek tiek netolygi formą ir papuošti mėtų lapeliais ir griežinėliais kivio, gausite "medį", todėl sustorėjimas pabaigoje ir leisti savo akis - "Gyvatė", atlikdami viršų kelias skyles - "Užburtoji fleita", šiek tiek išlenktas, siaurėjantis galai ir apibarstyti su baltu šokoladu - "jaunatis".

Ir po to, dešrą aplink gimtadienio tortą, jūs gaunate trigubą naudą! Pirma, jūsų tortas atrodys tik du kartus, ir, antra, jūs papuošti tortą, o trečia - gauti du skirtingus desertus, kurie bus ekologiški žvilgsnis indą ir neužims daug vietos ant šventinio stalo.

load...