Saldžios virtuvės paslaptys: medaus šokolado pyragas su riešutais | Senamiestyje.LT
Namas ir sodas

Saldžios virtuvės paslaptys: medaus šokolado pyragas su riešutais

Saldžios virtuvės paslaptys: medaus šokolado pyragas su riešutais

Turinys:

Be saldumynų nedaro jokios šventę, ar tai vaikiška partija, gimtadienis, jubiliejus, vestuves ar kitas laimingas įvykis. Pasibaigus vakaro pabaigoje, po karštų patiekalų, nagų laistymo užkandžių, daržovių ir mėsos salotos, jūros girtauti ir laukinių šokių gausa, noriu pailsėti ir atsipalaiduoti. O lankytojai turėtų būti atliekamas taip, kad jie tada labai ilgai su šypsena priminė vakarėlį savo namuose. Tokiais atvejais paprastai yra patiekiamas arbatos ar kavos ir juos ką nors saldaus.

Kiekvienas šeimininkė savo taisykles ir įpročius. Taigi vienas, pavyzdžiui, pasirinkti labiausiai paprastą būdą ir pirkti savo vietos parduotuvėje saldainiai, sausainiai, sausainių ar bandelių, ir dar daugiau išradingumo ir sumanūs nori kepimo. Žinoma, yra daug įvairių receptų, o čia svarbiausia - ne "pasiklysti" ir pasiimti geriausią. Iki tai reiškė ne tik skonį, bet ir kepimo laiko sąnaudas, ir taip toliau. Apskritai, tai yra patiekalas turėtų patenkinti Jūsų poreikius. Siūlome apsvarstyti patiekalas, kuris yra puikus bet kokiai progai. Meduolis su riešutais ir šokolado bet Svečių abejingo. Netikite manimi? Tada pabandykite!

load...

Tortas "Petite" su medaus, riešutų ir Glaistant

Kiekvienas tortas receptas yra unikalus ir geras savaip. Mėgėjams sotūs, riebalų desertų tinkamą produktą su kremas. Labai švelnus ir skanūs patiekalai varškės pagaminti iš baltymų sluoksniu. Vasaros ties vaisių sezono aukštis gali būti pridėta prie jūsų kūrinius braškių, juodųjų ir raudonųjų serbentų, mėlynių, aviečių. Apskritai, pagrindinis dalykas yra ne apriboti kulinarijos vaizduotės skrydį ir išbandyti naujus maisto produktų. Mes, savo ruožtu, siūlo magistro receptą neįprastai skanus ir sultingas pyragas su šokoladu, riešutais ir medumi. Tai tinka ne tik kasdieniam naudojimui, bet ir ypatingomis progomis.

load...

Ingredientai:

Tešla:

  • Vienas kiaušinis
  • 150 gramų granuliuota cukraus
  • Švieži, aukštos kokybės margarino - 30 gramų
  • Mažas šaukštas sodos
  • 15 gramų aukso skysto medaus
  • 20 mililitrų pieno
  • 400 gramų išsijoti miltų
  • Trys šaukštai kakavos miltelių
  • Sviestas - į tepalas keptuvę

Kremas:

  • 35 gramų miltų
  • 300 gramų sviesto
  • Naminis kiaušinis - vienas gabalas
  • Šiek tiek mažesnis puodelio granuliuota cukraus
  • 300 ml pasterizuoto pieno
  • 40 gramų graikinių riešutų

Glazūra:

  • Vienu įprastiniu plytelės (be veržlių, razinomis ir kitų priedų) pieno šokolado
  • Pusė uncijos paketas sviesto

Paruošimas:

Dėl kokios tortas išgėrėte, kartą ir visiems laikams, prisiminti vieną paprastą taisyklę - neturi būti tingus atsijoti miltų. Dėl tokių veiksmų nesudėtinga produktas yra prisotintas su oru, pagal kurią tešla pakyla gerai ir, atitinkamai, desertas gauna aukštos, sodrus ir gražus. Čia ir dabar pradėti šią procedūrą. Tada į negilų dubenį, patrinti cukraus ir kiaušinių, tada pridėkite soda. Dabar, į atskirą indą sudėkite smulkiai supjaustytus gabalus Margarino ir daug šaukštų medaus pora, lydyti juos ant garų vonioje, tekinimo degiklį mažas.

Kai produktai yra lydomas, supilkite į jį kiaušinių-cukraus mišinį ir pieną. Toliau virkite apie keturias minutes, be paliovos veikti šaukštu. Dabar įveskite kakavos miltelius ir maišykite kelis kartus daugiau. Gautą masę, nuimkite nuo ugnies, supilkite į jį jau išsijoti miltai ir minkyti tešla yra ne per trumpas. Kai jums valdyti, padalinti į keletą dalių ir kiekviena vyniotinis su kočėlas į ploną sluoksnį. Naudojant tam tikros formos - pavyzdžiui, didelė plokštelė arba dangtis - apdaila kraštus, kad jie sklandžiai. Tiesiog pritvirtinkite prie kiekvieno torto indą ir paspauskite žemyn. Taigi jūs turite turėti keturis ar penkis ratus - ruošinius ateities pyragai.

Jei tešlos lazdelės prie stalo, pabarstyti darbinio paviršiaus nedidelį kiekį miltų. Dabar gydyti keptuvę su sviesto gabalas ir padėkite jį gavo "blynai". Siųsti savo indus įkaitintoje 180, ne daugiau kaip 200 laipsnių orkaitėje. Kepkite produktai dešimties iki penkiolikos minučių. Kiekvienu atveju, kepimo laikas gali būti skirtingas - tai priklauso nuo tam tikro krosnies galios. Kai tik pastebėsite, kad torto sluoksniai įgijo rudos-aukso spalvos, tai reiškia, kad atėjo laikas juos gauti. Įdėti juos ant plokštelės, uždenkite švariu rankšluosčiu ir leiskite atvėsti, o jie patys mėgautis kremu.

Galite pasiimti nepriklausomai receptą mirkyti pyragai. Kai kurie, kaip kremas, kremas arba vaisių saldūs padažai. Tačiau šis pyragas yra laikomas labiausiai tinka sviestas grietinėlė. Dėl jo preparato anksto rekomenduojama pašalinti alyvą iš šaldytuvo, jis turėtų būti pusiau minkštas. Nupjaukite produktas, vidutinio dydžio gabaliukais ir palikti, o į šoną. Dabar atskirame piala šluotelė šluotelė cukraus ir kiaušinių, kai vienalytė puri masė, palaipsniui, mažomis porcijomis, įveskite miltus ir supilkite plona srove šilto pieno.

Gautas mišinys įdėti labai lėtai ugnies ir virti su nuolat maišant. Jūsų užduotis - gauti pakankamai storas kremo. Kai bus pasiekti norimą nuoseklumas, šiek tiek vėsioje tiršta padažu ir įdėti sviestą, plakti šluotelė ingredientų iš apačios į viršų. Jums bus daug lengviau, jei naudoti šį maišytuvą ar maišytuvą. Yra labai mažai: švarūs graikiniai riešutai, šlifuoti savo uolą, ir dvi ar tris minutes, pakepinti keptuvėje be pridedant aliejaus. Tada liberaliai sutepti kiekvieną pyragą su grietinėlės, apibarstyti su riešutais ir jungiantį šiuos produktus kartu. Pašalinti už kelių valandų iki šoną tortą (įdėti ją į šaldytuvą nebūtina).

Indų glazūra laistyti apie valandą ar dvi prieš patiekiant, kitaip produkto išvaizda gali turėti nemalonų siurprizą. Taigi, sudužusias plyteles ant pieno vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite juos į dubenį, norite įdėti į vandens vonią. Kai šokoladas šiek tiek išsilydo, įtraukti jį į sviestą supjaustyti ir virti apledėjimo ramioje ugnies su nuolat maišant. Įsitikinkite, kad visi guzai dingo. Kietos kremą, tada supilkite jiems tortą. Apdailos galite pabarstyti likusį riešutai deserto. Gero apetito!

Tortas "šokolado fabrikas" su medaus tešlos ir riešutų

Marmeladas ir šokolado kranto upės galima pamatyti ne tik visiems vaikams patiko filmas filmas, nufilmuotas garsusis amerikiečių kino režisierius Timom Bertonom. Jei yra "paleisti šou" Didysis Willy Vonka (didžiulio gamykla, kuri gamina visų rūšių saldainių rūšių savininkas), tada dabar jūs turite realiame gyvenime galimybę kurti savo smulkaus verslo, kad desertų gamybai. Tiksliau, tortas, kuris yra vadinamas po populiaraus filmo - "šokolado fabrikas". Su minkšta tešla pyragai pasirodyti plonas ir minkštas, ir labai skanus pieno medaus kremas suteikia gaminiui sultingumo ir pikantiškas. Kol mes stengiamės, jūs niekada žinoti tikrąją laimę. Taigi pradėti uždirbti iš karto.

Ingredientai:

Dėl saldaus pasta:

  • 100 gramų tirpinto medaus kvapnios
  • Viena pieno šokoladas
  • 15 gramų kakavos
  • 200 mililitrų pieno nėra namų
  • Druskos - žiupsnelis

Tešlos:

  • ½ stiklo vartytuvas cukraus
  • Keturi kiaušiniai
  • Du puodeliai miltų (reikia išsijoti)
  • Keturi gramai sodos
  • Kepimo miltelių - mažas šaukštas

Dėl kremo:

  • 750 mililitrų riebalų grietinėlės
  • Du dideli šaukštai brendžio
  • 380 gramų nekepta kondensuotu pienu (imtis riebus)
  • Du puodeliai smulkintų riešutų (graikinių riešutų, mes naudojamas, bet jei pageidaujama jie gali būti pakeičiama žemės riešutų arba migdolų)

Paruošimas:

Jei dažnai pradeda kepa pyragaičius į tešlą, šis neįprastas desertas reikalauja šiek tiek kitokio požiūrio. Pirmiausia jums reikia virėjas šokolado pasta: Supilkite į Nedideliame puode pasterizuoto pieno ir šiek tiek sušilti iki minimalaus gaisro. Tačiau jokiu būdu nereikia užvirkite. Dabar pridėkite nurodytą sumą medaus receptą. Tai neturi reikšmės, jei produktas yra cukrus - išlydyti jį mikrobangų krosnelėje. Paukščių medaus mišinys įvesti vidutinio dydžio vienetų smulkintų pieno šokolado, tris gramus druskos, ir kakavos miltelių. Atsargiai maišant produktus, laikykite juos ant viryklės, kol mišinys pradės tirštėti palaipsniui. Įjunkite kaitlentę ir vėsioje pasta, mažinant keptuvės dugną į indą su šaltu vandeniu.

Beveik pusę praėjo, dabar mums reikia minkyti tešlą, tačiau pažymi, kad jis neturėtų būti pernelyg trumpas. Taigi, naudojant tradicinius virtuvės šluotelė ir geriau maišytuvą arba maišytuvą, mušti kiaušinius su cukrumi ar apledėjimo sodrus storio putų. Gautą masę aušinamas užpilkite medaus saldus šokolado pasta, tada supilkite bitų smulkiklių, sodos ir galutiniam miltų. Kaip jau minėta, ji turėtų būti reikalaujama, kad iš anksto atsijoti. Labai kruopščiai sumaišykite visus ingredientus. Jei persistengti su miltais, kad tešla pasirodė per storas, atskieskite jį su nedideliu kiekiu šilto pieno. Masė turi būti saikingai tankus ir storas pilti nuolat skrydį.

Iš anksto jums reikia iškirpti kelis lapus pergamento, kad sutaptų su forma, kurioje planas virėjas produkto dydžio. Tada vieną iš jų ir padengti indo dugną, užpilkite ketvirtadalį, kurioje testą. Išlyginti jo ašmenys ir siųsti jį į krosnį. Patiekalas kepama trumpą laikotarpį - ne daugiau kaip penkiolika minučių. Šiuo atveju, optimali temperatūra yra laikoma 200 laipsnių. Be to, parengti iš pyragų poilsio, tada išimkite juos iš popieriaus ir leiskite jiems atvėsti.

Galiausiai, jūs ateiti į galutinį etapą - kremas liko padaryti. Pirma nulupti riešutai pakepti keptuvėje ant sauso, tada sumalkite į maišytuvą. Dabar, į atskirą indą įdėkite grietinėlės ir šluotelė gerai, palaipsniui pilant brendžio. Į gautą masę atsargiai, pridedant mažomis porcijomis, patekti į kondensuotą pieną, o ne nustoja dirbti šluotelė. Pabarstyti riešutų grietinėlės, sumaišyti jį dar kartą ir apdoroti gausiai sluoksnį kiekvieno pyrago. Sudėti juos kartu, šepetys su likusių padažas kraštų ir viršuje produkto. Siųsti šaldytuve bent porą valandų, bet idealiu atveju, žinoma, reikia impregnuoti patiekalas visą naktį. Tada jis išeina daugiau sultingas, minkštas ir švelnus. Prieš patiekdami, pabarstykite ją su graikiniais riešutais, galite įdėti šokolado gabaliukais, jei pageidaujama.

Jei skaityti aukščiau receptus, tikriausiai girdėjote, kad keptos pyragai bus gana šiek tiek laiko ir nereikalauja jokių puiki virėja, kulinarijos gabumus ar didelių piniginių investicijų. "Jokių problemų, tiesiog malonumas", - yra mūsų svetainėje šūkis. Pas mus, visi išmoks parengti skanus, greitas ir gražus. Mes dalinamės savo patirtimi, originalių idėjų ir gerą humoro. Taigi leiskite virti kartu! Ir pradėkime su medumi pyragas su graikiniais riešutais.

load...