Kvietinuko pyragas su obuoliais arba Classic nesulaukia!<br /> <b>Notice</b>: Undefined variable: category in <b>/var/www/anrelt/data/www/senamiestyje.lt/inc/header.php</b> on line <b>13</b><br /> <br /> <b>Notice</b>: Undefined variable: category in <b>/var/www/anrelt/data/www/senamiestyje.lt/inc/header.php</b> on line <b>13</b><br /> | Senamiestyje.LT
Namas ir sodas

Kvietinuko pyragas su obuoliais arba Classic nesulaukia!

Kvietinuko pyragas su obuoliais arba Classic nesulaukia!

Turinys:

Jūs žinote, kaip orkaitę sausainių? Ir kaip obuolių pyragas? Ir kada nors bandė biskvitui su obuoliais? Tačiau teigiamų ar neigiamų atsakymų į šiuos klausimus neturi reikšmės. Nes mes siūlome jums virėjas nuostabiai skanus, švelnus, lengvas ir kvapnus pyragas su obuoliais. Šio pyrago receptas, žinoma, galima rasti beveik kiekviename nešiojamojo kompiuterio savininkas. Bet pabandyti padaryti obuolių pyragą dėl klasikinio sausainių pagrindu ir jums pasiūlyti gana retą receptas biskvitui dėl vyno. Ar jūs pasiruošę? Tada pradėkime!

Tortas su obuoliais nuo klasikinės sausainių

Pagal savo esme, receptų sausainių pyragas su obuoliais - tai garsaus Charlotte receptas. Tačiau dauguma namų šeimininkės iškepti charlotte sausainių ant sodos. Kviečiame padaryti klasikinį sausainių tešlą šio pyrago.

load...

Ingredientai:

  • Kiaušiniai - 6 vnt;
  • Kvietiniai miltai - 1 puodelis;
  • Cukraus - 1 puodelis;
  • Vanilė - žiupsnelis;
  • Druska - suglaudimo;
  • Švieži obuoliai - 5-6 vnt;
  • Cinamono - 1 šaukštas;
  • Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas.

Paruošimas:

Kiaušiniai anksčiau būti atšaldomas ir tada atskirti į trynių ir baltymų. Mes pašalinti šaldytuve baltymus ir sumaišykite trynius su cukrumi ir plakite mikseriu iki baltos spalvos. Kuo daugiau vienodos turės, tuo daugiau parengti tortas bus. Idealiu atveju, cukraus grūdai turėtų visiškai ištirps per trynių. Dabar, kiaušinis cukraus masę supilkite miltus (išsijoti nebūtinai!), Įpilkite vanilės žiupsnelį ir išminkyti tešlą. Tai tirštas ir klampus. Tačiau neleiskite, kad panika - ant linijos, mes vis dar plakta kiaušinių baltymus.

load...

Dabar įjunkite orkaitę - ji turėtų sušilti iki 170-180 laipsnių. Tepalas kepimo indą su augaliniu aliejumi ir pabarstykite miltų. Mano obuoliai, nulupti ir pašalinti juos iš kieta viduryje su sėklomis. Mes iškirpti visas obuolius plonais gabalėliais ir įdėti juos gražiai ant formos dugno. Bet po to mes gauname iš šaldytuvo kiaušinių baltymus.

Supilkite juos į keptuvę, pridedant žiupsnelį druskos ir plakite maišytuvu maksimaliu greičiu. Kaip rezultatas, mes turime gauti storą ir pūkuotas putos, o baltymų kiekis padidėjo keturis kartus. Noras putos gali būti tikrinamas dviem būdais. Pabandykite įdėti kištuką vertikaliai į keptuvę su putų centre. Jei kištukas nepatenka, tada baltymai yra gerai plakta. Ir labiau stabili baltymų putos neturi iškristi iš keptuvėje, jei jūs pasukite jį aukštyn kojom!

Mušami kiaušinių baltymus šaukštas įvesti į tešlą kiekvieną kartą, kad tai yra labai kruopščiai maišant. Svarbu! Išmaišykite baltymai su bandymu reikia ne tik tikslus, bet labai švelniai - iš apačios į viršų. Tada baltymus nereikia atsiskaityti, bet tai gerai sumaišyti su tešla. Užbaigtas tešla turi būti pakankamai skysčio, bet sodrus - kaip kvėpavimas. Dabar supilkite jį į formą ant obuolių sluoksnio ir siunčiame mūsų pyragą į orkaitę, kepti sausainių, kur apie trisdešimt ar keturiasdešimt minučių. Noras patikrinti mėginį ant sauso dantų krapštuku.

Praplauti tortas išimamas iš orkaitės, suteikti jam šiek tiek atvėsti ir riedėjimo formą su pyragu ant patiekalo. Iš pyrago dugnas turėtų būti jo viršuje! Kai mūsų obuolių pyragas atvės, apibarstykite cinamonu ir miltinio cukraus mišiniu.

Obuolių pyragas biskvitas dėl vyno

Dar vienas labai įdomus receptas biskvitui dėl vyno. Iš šio biskvitui galima paruošti su bet uogų, ir net naudoti jį kaip pyragai torto. Bet obuolių pyragas iš tokių bandymų paaiškėja, tiesiog skanu!

Ingredientai:

  • Baltasis vynas (sausas ar pusiau saldus) - pusė stiklo;
  • Cukraus - pusė puodelio;
  • Kiaušiniai - 2 vnt;
  • Augalinis aliejus (beskonis, bekvapis) - pusė stiklo;
  • Kepimo miltelių tešlos - 1 pakete;
  • Vanilinio cukraus - 1 pakuotė;
  • Kvietiniai miltai - 1 puodelis (jums gali tekti šiek tiek daugiau);
  • Švieži obuoliai - 3-4 vnt;
  • Citrinų sultys.

Paruošimas:

Iš anksto įjungti orkaitę ir suteikti jai sušilti iki 180-200 laipsnių. Kepimo indą ir kepkite iš anksto, tepalas su aliejumi ir miltelių miltų. Mano obuoliai, nulupti ir supjaustyti rimtiems su sėklomis. Supjaustykite obuolius plonais gabalėliais, įdėti į dubenį ir apšlakstyti citrinos sultimis.

Dabar mes tešlą. Kiaušiniai įsilaužti į dubenį ir sumaišykite jį su cukrumi ir vaniliniu cukrumi ir patrinti baltumo. Supilkite į kiaušinių-cukraus mišinio vyno, aliejaus ir gerai sumaišyti. Tada supilkite išsijoti miltai ir minkyti tešla vienodu tankumu grietine. Pačioje pabaigoje pridėti kepimo miltelius ir gerai išmaišykite vėl tešlą. Supilkite tešlą į skardą ir paskirstyti ant obuolių. Obuolių griežinėliai klojamos apskritimo, į daugelio eilių, vertikaliai - lastiką kilimo išgaubtas. Kiekvienas gabalas šiek tiek skandinti bandymą (apie du trečdalius).

Formuoti tortą įdėti į orkaitę ir palikite jį ten apie trisdešimt iki keturiasdešimt minučių. Noras patikrinti sausainių mėginį ant sauso dantų krapštuku. Paruošta tortas plitimas ant patiekalo ir visiškai leiskite jam atvėsti. Jei pageidaujate pabarstyti cinamono obuolių pyragas, cinamono cukraus arba cukraus.

Ir kaip jums patinka sausainių receptą su obuoliais? Atkreipkite dėmesį, kad kempinė pyragas su obuoliais - klasikinis žanro natūra, tačiau paaiškėja sodrus tortą ne kiekvienas šeimininkė. Receptas bet pirmiau pasiūlyto jums garantuoti, sėkmingas ir didinga biskvitui. Pabandykite! Virėjas su malonumu ir mėgautis maistu!

load...