Keptuvės receptas | Senamiestyje.LT
Namas ir sodas

Keptuvės receptas

Keptuvės receptas

Kiekvienas supranta, kad Rolls - aiškų priešo paveikslą. Bet kartais ji nori valgyti savo rytą kavos minkštą, kvepiančios tešlos, apibarstyti cinamonu arba nevirti, įdaryti su obuolių uogiene! Na, jei aš noriu, todėl kartais galite sau leisti šį malonumą. Todėl siūlome skanus receptas bandelės, ir ne vienas, bet su variantų, kad tiktų visiems skoniams:

Paplotėliai su uogiene ir cinamonu

Ingredientai:

  • 110 gramų margarino
  • 0,5 litrų pieno,
  • 1 puodelio cukraus,
  • 3-4 kiaušiniai,
  • Iš druskos šaukštelis ketvirtis,
  • 1 paketėliu aktyvių sausųjų mielių (10 g),
  • 3-4 puodeliai miltų,
  • Cukraus, cinamono, sviesto ir obuolių sviesto įdaru.

Paruošimas:

load...

Ruošiant sausainių tešla. Norėdami tai padaryti, ištirptų per ketvirtį puodelio šilto vandens mieles, įpilkite pusę šaukštelio cukraus. Įdėkite juos 20 minučių šiltoje vietoje. Mielės turi zapenitsya ir dvigubai tūrio. Dideliame puode išlydyti pusę margarino paketą ir pridėti cukraus. Išmaišykite, leiskite jam atvėsti šiek tiek, pridėti atskiestas mieles. Kitoje puode švelniai šildyti pieno (maždaug 37 laipsnių) ir supilkite jį į keptuvę su cukraus ir mielių. Išmaišyti. Pridėti kiaušinius ir pradeda podsypaniyu dalių miltų kiekvieną kartą promeshivaya gerai. Miltai turi būti įtraukta į kol tešla bus ne klijuoti rankomis, o keptuvėje sienos.

Tada įdėkite tešlą į šiltą vietą, jį padengti su rankšluosčiu ir leiskite jam pakilti. Kai tešla apimtis išaugs tris kartus, ji turėtų būti pradurtas keliose vietose medinis šaukštas išleisti orą. Po to, tešla vėl įdėti į šiltą vietą, kad jis vėl padidėjo jo apimtį.

Kai tešla paruošta, padėkite jį ant miltais pabarstyto paviršiaus ir pjovimo išjungti savo mažame lygias dalis, sukite juos kamuoliukus, kad paskirstyti ant lentos, padengtos plonu sluoksniu miltų. Uždarykite jį su rankšluosčiu ir palikite jį 30 minučių. Nors tešla ilsisi, galite paruošti dvi versijos Užpildas: pirmasis - cukraus sumaišyti su cinamonu, antrasis - storą obuolių sviesto. Be to, išlydyti sviestą. Pažymėti tešlos rutulį, sukite jį į torto storis 0,8 cm, kurie sutepa tirpintu sviestu ir pabarstyti cinamonu cukraus. Tada sukite į ritinėlius, spiralės Tvist, lenkimo kraštą žemyn. Gauti bandelės iš ant kepimo skardos ir leisti jiems šiek tiek išaugo.

load...

Su uogiene bandelės yra pagaminti taip: kamuolys tešlos ritinėlis tortas ant krašto, iš kurių įdėti 1 šaukštą uogiene. Be to, tie patys veiksmai atliekami kaip ir cinamono ritininis paruošimo. Orkaitė įkaista iki 190 laipsnių, kuris tinka keptuvę su ritiniais. Kepkite juos iki tol, kol jie įgyja gražaus rožinis spalvos.

Apvalios bandelės

Receptinių bandelės aukščiau rasti, paruošti tešlą, kuris yra padalintas į mažus rutuliukus. Kamuoliai išriedėti tortiljų, iš vienos pusės riebalais ir apibarstyti cukrumi. Be to, surinkti torto kraštus kartu su forma bandelė, o jos viršuje artimųjų cukraus. Įdėti į riebalais išteptą kepimo skardos. Per 20 minučių duoti bandelės stovėti. Tada siųsti jį į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių. Kepkite iki auksinės rudos spalvos. Ready bandelės tepalas su sviesto, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite atvėsti.

Bandelės, pūkinės

Ingredientai:

  • 0,5 litrų pieno,
  • 10 gramų sausų mielių (arba 50-60 g drėgno)
  • 1 kg miltų,
  • 2 kiaušiniai,
  • 1 pakelis sviesto,
  • 150 gramų cukraus.

Dėl įdaras:

  • 100 gramų cukraus,
  • Du šaukštelis cinamono.

Paskutinis atnaujinimas: jis gali būti naudojamas laistymui razinomis, aguonomis, džiovintais abrikosais, cukruotų vaisių, slyvų ir tt Viskas - pagal savo skonį.

Paruošimas:

Šiek tiek šilto pieno, ištirpinama mieles į jį. Pridėti 500 gramų miltų. Gerai išmaišykite. Įdėti į šiltą vietą, uždenkite rankšluosčiu. Galite kreiptis į kitą triuką: keptuvėje su ateities testus, įvežtiems į šilto vandens indą. Po maždaug 30 minučių tešlos turėtų padidinti du kartus. Po to, pridėti cukraus ir maišykite. Įdėkite suminkštintas sviestas ir sumaišomas. Pridėti kiaušinius ir išmaišykite. Su miltų tešlos poilsio. Tai gali prireikti šiek tiek daugiau ar šiek tiek mažiau, priklausomai nuo jo kokybės. Minkyti tešlą gerai, todėl nelimpa prie rankų. Bet ne tai labai kietas. Tešla vėl įdėti į šiltą vietą ir leisti jai gerai pakilti daugiau nei 1 valandą.

Tešla buvo padalintas į tris dalis, iš kurių kiekvienas konstrukcijomis storis 3-4 mm. Pabarstyti cukraus ir cinamono (arba bet kuri kita užpildymo). Uždaryti Roll, zaschipnut kraštas. Salė supjaustyti į gabalus 4 cm pločio. Kiekvienas gabalas pjūvį, bet ne per, ir šiek tiek Tvist, suteikiant gražią formą. Įdėti į riebalais išteptą kepimo skardos. Rašyti 20 minučių stovėti. Daugiau kepimo bandelės dedamos į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite 30 minučių. Pagaminta suktinukai sutepti ir uždenkite rankšluosčiu, kad jie suminkštės.

Bandelė su džiovintų abrikosų

Ingredientai:

  • Paruoštas sviestas mielių tešla,
  • 1 kiaušinis,
  • Augalinis aliejus.

Užpildymui:

  • 1 kg džiovintų abrikosų,
  • 0,5 puodeliai cukraus.

Paruošimas:

Abrikosai įsiurbti 1 valandą. Tada nusausinkite. Perduoti jį per mėsmale ir sumaišykite su cukrumi. Konstrukcijomis, bandelių iš jų - pyragą. Iš dviejų priešingų pusių, kad skersines gabalai arti krašto, tarp kurių yra įtraukti 1 šaukštas įdaru. Vienoje iš pjūviai sriegis į priešingą pusę pyrago. Gauti ritininis ant riebalais kepimo skardos ir palikti šiltoje vietoje, kad tešla pakiltų. Kiaušinių šluotelė, valyti juos pakelti bandelės. Įdėti kepti orkaitėje, įkaitintą iki 180 laipsnių.

namų paplotėliai

Original text


Ingredientai:

  • 4,5 stiklinės miltų,
  • 310 gramų cukraus,
  • 6 kiaušiniai,
  • 1 šaukštas sausų mielių
  • 110 gramų sviesto,
  • 150 mililitrų pieno,
  • 4 citrinos,
  • 1 sauja migdolų,
  • 50 gramų razinų,
  • 2 šaukštų konjako.

Paruošimas:

Keksas receptas, kuris leidžia Testo parengimas ir pildymas vakare, gaunami tiesiog puikus. Norėdami tai padaryti, glebti ir persijoti miltus, pridėkite į jį mieles, apie 80 g cukraus, pusę šaukštelio druskos. Viskas gerai. Miltų surinkti skaidrę ir padaryti skylę viršuje, kur dėti 80 g suminkštinti sviestą, du iš anksto sumuštas kiaušinius, supilkite į šiltą pieną. Minkyti tešlą. Ji turėtų būti tirštas ir lipnus. Kitas 6 valandas, uždarykite dangtį, įdėti vėsioje vietoje, todėl jūs galite pašalinti naktį šaldytuve ir naudoti kitą dieną.

Pildymo karšto vandens skalavimo razinas ir užpildyti jį su brendžiu. Padaryti kremą. Norėdami tai padaryti, ant plono tarka sutarkuokite citrinos žievelėmis su keturiais citrinų. Norėdami ją įkelti į šį likusį cukrų ir sviestą. Viskas gerai išmaišykite ir sumalkite. Citrinų (be žievelės), supjaustyti per pusę ir išspausti sultis iš jų. Supilkite ją į žievelės ir pridėti 4 išplaktus kiaušinius šakute ir sumaišoma.

Gautas mišinys su lėkštę dedamas į vandens vonią. Kremas turi būti nuolat maišant. Kai apatiniame laivo vanduo užverda, toliau šildymą už 10 minučių. Kremas pradžių bus skystas, tačiau vėliau įgyja grietine nuoseklumą. Jei kepti bandeles jums bus kitą dieną, nepamirškite pašalinti atvėsintą kremą į šaldytuvą.

Prieš kepant tešlą iš ant miltais pabarstyto paviršiaus ir minkyti tol, kol ji nebėra lazdos rankose. Jos skirstomos į 4 lygias dalis. Kiekvienas iš jų į kvadratinį ritinėlis 5 mm storio forma. Kiekvienas didelis kvadratas sumažinti dar 4 maži. Imtis metalo biskvito keptuvės, šepečiu juos su augaliniu aliejumi. Jie įdėti akimirkos testą, į kurią cukraus ir 1 šaukštas šalto grietinėlės, įdėti truputį mirkyti razinas brendžiu. Kabinti sulankstyti kraštus tešlos apvalkalo ir žiupsneliu. Gautos ritiniai papuošti migdolų ir pabarstyti cukrumi. Suteikti jiems pastovėti 15 minučių ir tada įdėti į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių 30 minučių. Kai bandelės yra gerai praplauti, tada - jie yra pasiruošę.

Gero apetito! Padovanokite sau ir artimiesiems su gardžiais paplotėliai!

load...