Kepti obuoliai | Senamiestyje.LT
Namas ir sodas

Kepti obuoliai

Kepti obuoliai

Keptos obuoliai orkaitėje labai skanus! Ir jei ji baigė įvairius užpildus, jaudulys yra teikiama dviem būdais. Bet skonis - ne tik šio produkto orumas: jis duos savo kūno sveikatą! Pavyzdžiui, kepta obuolių, kad jūs valgote ryte ant tuščio skrandžio, veiks kaip švelnus vidurių paleidžiamasis vaistas ir diuretikas, todėl jie valgo su vidurių užkietėjimas, edema ir cholecistitas.

Be to, maždaug pusė sacharozės obuolių, kai iškeptų sašķīdīšot fruktozės ir gliukozės, kurios yra labai gerai absorbuojamas iš organizmo. Jie turi saldų skonį išskyrus sacharozę.

Keptos obuolių, receptas, kad bus čia pasakyti jums virėjas nėra sunku. Svarbiausia šiuo atveju - teisingai pasirinkti savo klasę. Nes tai yra gerai tinka McIntosh, močiutė Smith antaninių ir fermentinis - žalia obuoliai su stipriu žievelės ir tvirto kūno su rūgštumas.

load...

Keptos obuolių su skirtingais užpildais: medaus, sūrio, riešutų, džiovintų vaisių, ir tt Ne mažiau skanus ir jie yra gauti iš maltos mėsos. Jie gali būti paruošti kaip atskiras lėkštelę ar desertas, ir supjaustyti griežinėliais - kaip garnyras. Štai keletas receptų, keptų obuolių. Pabandykite virėjas jas. Jie bus malonumas jums!

Keptos obuolių su riešutų ir džiovintų vaisių

Keptos obuolių - geras desertas, kad bus prašome jūsų svečiams.

Ingredientai:

  • 4 dideli žalias obuolys,
  • Saujelė tamsiai razinomis,
  • 2 vaisiaus džiovintos figos,
  • 2 džiovinti datos,
  • 1 šaukštas migdolų, anakardžiai ir riešutų,
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono,
  • Žiupsnelis malto imbiero
  • Skysto medaus arba klevų sirupas tiekimo.

Paruošimas:

load...

Po 20 minučių supilkite razinomis ir figų šiltu vandeniu, tada sausas ir supjaustyti juos. Riešutai ir datos - pjaustyti. Sumaišykite džiovinti vaisiai, riešutai, imbieras ir cinamonas.

Obuolių pašalinti šerdį. Už tai labai atsargiai, maža šaukštas arba specialus peilis, pašalinti dalį kūno, pasirūpinant, kad nebūtų pažeisti sienos, paliekant visą Donecko. Su obuoliais kepant nesprogsta, rekomenduojama prisegti juos su dantų krapštuku iš visų pusių.

Kitą, tokiu būdu, paruoštos obuolių sandariai medžiaga su džiovintų vaisių ir riešutų mišinys. Tada kiekvienas obuolys suvynioti į foliją, paliekant skylutę viršuje. Įdėkite juos į keptuvę ir kepti orkaitėje, įkaitintą iki 180 laipsnių 35 minučių. Tokiu būdu keptas obuolių krosnyje maitinami karšta, šiltas arba šaltas su medumi arba klevų sirupas.

Obuoliai įdaryti su vištiena

Keptos obuolių karštoje orkaitėje - Tai skanus ir neįprastas. Jie gali būti patiekiami kaip pagrindinis patiekalas arba originalių užkandžių.

Ingredientai:

  • 8 dideli obuolių,
  • 500 g maltos vištienos,
  • 50 gramų graikinių riešutų,
  • 50 g kauliukų slyvų,
  • 1 svogūnai, ropės,
  • 2 skilteles česnako,
  • 1 kiaušinis,
  • 2 šaukštus augalinio aliejaus,
  • 2 šaukštai sviesto,
  • 2 šaukštai cukraus
  • 1 puodelis vištienos sultinio.

Paruošimas:

Slyvos nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Riešutai sukapoti ir pakepinti sausoje keptuvėje apie 3 min, nuolat maišant. Svogūnų ir česnakų, ir pjaustyti pakepti augalinio aliejaus 4 minutes. Pridėti maltos vištienos, išmaišyti ir pakepinti 6 minutes, minkymo gabalėlių. Pervežimas į dubenį. Pridėti riešutai, česnakai, kiaušinį. Gerai sumaišoma.

Obuolių yra nuplauti, supjaustyti viršūnę, atidžiai pašalinti šerdį ir pulpos dalį, paliekant apie 1 cm kraštą ir prie pagrindo plokštės. Užpildykite paruoštą obuolių įdaru, padengti su viršūnes nukirpti ir įdėti į kepimo indą.

Keptuvėje išlydyti sviestą, sudėkite cukrų ir virkite 3 minutes, retkarčiais pamaišydami. Supilkite sultinį, išmaišyti vėl visi. Supilkite šį padažą į obuoliai, dangtį ir padėkite forma įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių. Kaip rezultatas, jūs gaunate geriausią patiekalą - kepti obuoliai orkaitėje!

Greitai Keptos obuolių

Daugelis žmonių mėgsta kepti obuoliai, tačiau dėl kokių nors priežasčių, ne visi nori naudoti orkaitę. Todėl siūlome keptų obuolių receptą mikrobangų krosnelė. Pasirodo, skanu ir greitai.

Ingredientai:

  • 2 obuolių, įvairovė Antonovka,
  • 3 šaukštelių cukraus.

Paruošimas:

Nuo obuoliai supjaustyti viršaus, atsargiai nuimkite branduolį, todėl yra ne labai giliai, puodelis natūra. Uždenkite jis smulkaus cukraus (apie 1,5 arbatinio šaukštelio kiekvienas), padengti cut viršūnes.

Obuoliai patenka į gilią lėkštelę, viršuje - uždaryti kitas arba specialų dangtelį. Įdėti į mikrobangų krosnelę, kuriame paruošti juos 5 minutes. Šiek tiek Atvėsinti obuoliai gali pabarstyti miltinio cukraus. Kepti obuoliai mikrobangų, nes jų sparčiai rengimo, ji yra naudinga valgyti pusryčiams ar įtikti jų svečiai netikėtai atėjo.

Belieka pasakyti: Gero apetito! Nepamirškite, kad keptos obuoliai yra geros sveikatos. Įtraukti juos į savo šeimos meniu, ypač, kad skanūs obuoliai kepti mikrobangų krosnelėje nereikalauja jus laiko.

load...