Kaip virti amerikietiškus blynus? | Senamiestyje.LT
Namas ir sodas

Kaip virti amerikietiškus blynus?

Kaip virti amerikietiškus blynus?

Turinys:

Amerikos blynai ne bandė viską, ir jie žino, kaip virėjas, ypač mažai. Nori būti tarp tokių virėjų? Tuomet jūs žinote receptą, kepkite ir raduyte savo namams!
Atgal į turinį

Kas tai yra?

Kokios valgį? Blynų receptai (vadinamasis amerikiečių blynai), kaip daugelis mano, atėjo pas mus iš Amerikos. Ir jei manote, kad ekspertai, yra patiekalas pasirodė ir apsigyveno dėl migrantų iš Škotijos.

load...

Blynų atrodyti tarp blynų ir blynelių kryžiaus. Jie tiesiog taip storas ir sodrus, kaip blynus, bet tokie dideli, kaip blynai. Žinoma, jūs kada nors matė Amerikos filmų, visa šeima renka prie stalo ir valgo blynų. Taip, yra tradicija išliko iki šios dienos. Visi namų ūkio nariai susirenka pusryčiams, supilkite klevų sirupas blynai ir pradėti valgį.

Ar yra koks nors tradicinis receptas? Spręsti gana sunku, nes beveik kiekvieną patiekalą pakeliui iš tėvynės į kitas pasaulio šalis yra transformuojama ir įgauna visų naujų ingredientų ir ypač maisto ruošimui.

Atgal į turinį

Nustatyti sudedamųjų dalių

Kokie produktai yra įtraukti į blynų receptą? Tai priklauso nuo asmens, kuris bus parengti šį patiekalą pageidavimus. Pagrindas visada yra miltai. Dauguma namų šeimininkių pirmenybę kviečiaspalvis ar pirmąją klasę, tačiau kai kurie naudoti kitų rūšių, pavyzdžiui, kukurūzų.

load...

Miltų turi būti šiek tiek atskiesti. Ir čia pat, o virėjų peržiūros gali skirtis.

Dažniausiai receptai Amerikos blynai su pienu. Bet tai visai įmanoma pakeisti jogurtas, grietinė, jogurtas, fermentuotas kepta pieno ar išrūgų.

Tai atsispindi skonį, bet viskas priklauso nuo asmeninio skonio.

Į iki blynų kepimo proceso, pridėti sodos, kurios reaguoja su likusiais ingredientais taip pat tešlos suteikia purumo ir lengvumą. Paprastai sodos su verdančiu vandeniu arba acto numalšintas. Tačiau šis ingredientas gali būti pakeistas su kepimo milteliais (Kepimo milteliai), kuris yra parduodami parduotuvėse.

Skonis duoti cukraus ir druskos. Jų skaičius gali skirtis. Druska yra ne daug reikia. Bet cukrus neturėtų būti piktnaudžiaujama. Visų pirma, tada blynai bus sudeginti, ir, antra, jie patiekiami su Nusibodę sirupo.

Kartais jis yra sudarytas iš kiaušinių, tačiau, kaip rodo praktika, ir patirtis namų šeimininkės, kartais galite gauti iki be jų. Kitas komponentas - yra naftos. Galite pasirinkti daržovių (saulėgrąžų, kukurūzų ar alyvų), arba sviesto. Margarinas taip pat gražus, bet skonis yra ne taip.

Atgal į turinį

Keli variantai

Yra daug receptų Amerikos blynai. Kiekvienas iš jų yra geras savaip, tačiau bet šeimininkė yra jo prekės ženklas ir yra tik jų. Mes Jums siūlome keletą variantų. Pasirinkite vieną, kad bus dėkingi visų namų ūkių (ir jums).

Blynų su pienu ir cinamonu

Parengti šį patiekalą jums reikia:

  • 240-260 gramų kvietinių miltų;
  • 230 ml pieno riebalų terpėje;
  • 1 žiupsnelis cinamono;
  • 4 vištienos kiaušinių;
  • 2 šaukštus cukraus;
  • ½ šaukštelis soda;
  • 50 gramų sviesto;
  • Druskos pagal skonį.

Pirma užsiima kiaušinių. Atskirkite trynius nuo baltymu, iki paskutinio Atidėta šaldytuve. Tryniai patį košė su cinamonu ir cukrumi iki visiško nutraukimo sausų ingredientų, tada supilkite pieną. Toliau maišant ir palaipsniui pradėti pridėti miltų. Ar tai lėtai ir atsargiai, kad nė luitų.

Soda GESINIMO verdančiu vandeniu arba acto, sudėkite likusius ingredientus. Suminkštinti sviestą (ne skandinti ją), įdėti į tešlą.

Dabar pagalvokite apie baltymų. Pridėti druskos ir jie pradeda plakimas. Tai geriau daryti su maišykle, kaip rezultatas, yra suformuotas stiprus ir gana stabilią viršūnių.

Dabar iš gautą masę pridėti kiaušinių baltymus į tešlą ir atsargiai, pradedant nuo apačios ir sumaišykite lėtai.

Įdėkite ant lėtos ugnies keptuvėje. Galite patepti ją su trupučiu aliejaus, bet tik vieną kartą. Su dideliu šaukštu arba kaušas supilkite tešlą į keptuvę. Atminkite, kad blynai yra storas, kad tešla nėra apgailestauju. Kai Blynų mailius iš vienos pusės (check it out), įjunkite jį ir virkite ant kito. Tiesiog kepti į blynus pailsėti.

Blynas ant kefyro

Štai dar vienas receptas. Parengti jums reikės:

  • 2 puodeliai jogurto;
  • 2 puodeliai miltų;
  • 2-3 vištienos kiaušinių;
  • 3-4 šaukštus cukraus;
  • 1 šaukštelis soda;
  • 30-40 gramų sviesto;
  • ½ šaukštelis druskos.

Įveikti kiaušinius indas, į kurį minkyti tešlą. Pridėti cukraus ir druskos, šluotelė visi (nėra labai aktyvus, tik šiek tiek). Tada pridėti jogurtą, viską įveikti dar kartą. Sumaišykite miltus ir kepimo sodos (užgesinti tai nėra būtina, nes rūgštis jogurtas bus tai padaryti be kitų sudedamųjų dalių), pabarstyti į dubenį su likusiais ingredientais.

Sviestas turi būti lydomas į skystą būseną ir įdėti į tešlą. Viską gerai išmaišyti.

Šilumos PAN (pasirinktinai sutepti ją) ir naudojant didelį šaukštu arba puodelį pilti Blynų tešlą vienam (ji turi būti didesnis nei įprastinių blynų). Aš paraudo, kai viena pusė, galite apversti. Kai mailius, o kita pusė, pereiti blynų ant plokštelės. Kepta kaip ir visi kiti blynais.

Vaisiai Blynų su grietine

Virti blynai šis receptas pasirodo neįtikėtinai švelnus, sodrus, skanus ir ne visi sausi, nes grietinės ir sultingas vaisių nuoseklumo. Maisto ruošimui reikia tokius ingredientus:

  • 100-150 gramų miltų;
  • 250 gramų grietinės (geriau imtis vidutinį riebumą);
  • 2 vištienos kiaušinių;
  • 1 paketėlio vanilino;
  • 1 šaukštas cukraus;
  • 2 Nektarīns;
  • 3 šaukštas augalinio aliejaus.

Sumaišykite cukrų, grietinę ir kiaušinius. Suplakite visus maišytuvą (vidutiniu greičiu ir ilgas, kitaip kremas bus skystas ir ji neveiks). Taip pat pridėti augalinio aliejaus, sumaišykite visus ingredientus. Pabarstyti miltų, tešla buvo sodrus, sumaišyti su soda. Švelniai ir lėtai supilkite jį visi iš skystų ingredientų dubenėlį, nuolat maišant su šaukštu, kad būtų išvengta gabalėlių.

Dabar nektarinų. Supjaustykite kiekvieną per pusę, išimkite duobę ir supjaustykite vaisius į mažus gabaliukus, ir tada įdėti į dubenį su tešla. Palikite pusvalandžiui į kūną atidavė savo sultis ir mirkyti likusius ingredientus.

Įkaitinkite keptuvę, sumažinti ugnį iki mažos ir pradėti pilti tešlą. Nereikia gailėtis jo, nepamirškite, kad jūs virėjas blynų, o ne plonas subtilus blynai. Kai viena šalis įgyja tamsiai auksinę spalvą, pasukti blynas ir virkite ant kito, kol visiškai išvirti. Ar tas pats su likusiu tešlos. Kaip rezultatas, jūs turėtumėte gauti apie 7-10 vienetų.

Bananų blynas

Šis receptas reiškia tokio ingrediento bananų naudoti, todėl kepiniai gardus ir švelnus. Pagalbinės medžiagos yra:

  • 150 ml pieno;
  • 100 gramų pieno;
  • 1 bananų;
  • 2 šaukštus cukraus;
  • 20 gramų sviesto;
  • 1 kiaušinis;
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (pelenai gali būti pakeistas, tačiau ji turėtų užgesinti);
  • 1 žiupsnelis druskos.

Taigi, pirmiausia sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, miltus, druską ir kepimo miltelius. Bananų reikia šlifuoti maišytuvą, tada pridėkite pieno, kiaušinio trynio ir iš anksto suminkštintas sviestas. Suplakite visus vidutiniu greičiu maišiklis apie minutę.

Baltymų plakta atskirai iki tol, kol tvirto ir storo porolono. Prijunkite sausų ingredientų su bananų-trynių mišinį mišinį ir gerai išmaišykite, tada pridėkite sumuštas kiaušinio baltymas ir vėl maišyti, bet švelniai, su putų opalas. Tešla paruošta, galite pradėti virti.

Kukurūzų Blynų

Už jų parengimą būtina:

  • 1 puodelis kukurūzų miltai (jis būtinai turi būti smulkiai sumaltas, nes kitaip jis neveiks);
  • 200-230 ml natūralaus jogurto be priedų (kuri gali būti pakeista mažai riebalų grietinės);
  • 50-70 gramų kvietinių miltų;
  • 2 šaukštas augalinio aliejaus;
  • 3 šaukštus cukraus;
  • 1 paketėlio vanilino;
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių bandymą.

Sumaišykite jogurtas, sviestas, cukrus, vanilė ir kiaušinius, gerai išmaišykite. Sumaišykite miltus, atsijoti, pridėti kepimo miltelius ir pradėti pilti į dubenį su likusiais ingredientais, nuolat trukdo viskas šaukštu.

Įkaitinkite keptuvę ir supilkite tešlą, platinti ją ant grindų. Blynų mailius iš abiejų pusių iki auksinės spalvos. Priimta!

Taigi, jūs pasirinkote vieną receptą. Ir nesvarbu, kuris iš jų pasirinkti, tačiau yra keletas subtilybių ir gudrybių, kurios padės padaryti tobula blynas,. Naudingi patarimai:

  1. Paprastai, Amerikos blynai kepti sausoje keptuvėje. Bet jei pridėsite šiek tiek aliejaus į tešlą, ar tiesiog blogą dieną, imtis šakutė, apvyniokite vata ant dantų, pamirkykite jį į aliejų ir tepalų iš dugno keptuvėje. Tada kepimo nėra riebalų, bet ne dega.
  2. Jei naudojate nelipnius keptuvės, kad dega sumažėjo tikimybė.
  3. Į blynai buvo plokščia, imtis keptuvėje už rankenėlės, supilti tešlą į centrą ir sukant visos, paskirstyti tešlą per apačioje. Jei bandysite supilkite tešlą stovi prietaisas, blynas gauti kreivę, o ne mailius kruopščiai tolygiai.
  4. Patiekite šie blynai yra geriausia su šiek tiek sirupo, kad jis prisotintas tešlą. Bet atitinkamas skystis medus, uogienė arba kondensuotas pienas.

Tegul jūsų amerikiečių blynai yra labiausiai skanus! Naudokite mėgstamą receptą ir mėgaukitės!

load...