Blynelių receptas<br /> <b>Notice</b>: Undefined variable: category in <b>/var/www/anrelt/data/www/senamiestyje.lt/inc/header.php</b> on line <b>13</b><br /> <br /> <b>Notice</b>: Undefined variable: category in <b>/var/www/anrelt/data/www/senamiestyje.lt/inc/header.php</b> on line <b>13</b><br /> | Senamiestyje.LT
Namas ir sodas

Blynelių receptas

Blynelių receptas

Yra tik blynai ir blynai nerasite namų šeimininkių arsenalą! Tai vienas iš pirmųjų patiekalų, kurie dažniausiai išsivysto jauną žmoną, nors ji naudojama daryti plokštelės netilpo. Norint įtikti savo vyrui ir kepti skanūs blynai pusryčiams receptas galėtų būti paprasčiausias, tačiau pagrindinis dalykas - tai yra savitarnos pusryčius faktas. Kai kurie namų šeimininkės sustabdytas dėl labai paprastas receptas, ir kažkas už gyvenimo ir toliau ieško naujų idėjų ir siekti tobulumo kepimo blynai.

Tiems, ir kita - mūsų straipsnyje. Galbūt nėra prasmės duoti čia tradicinių blynų receptą, kurį sudaro miltų, pieno, gesintos sodos ir druskos. Blyneliai apie receptą gauti paprastą, kuklus, ir gana dietos. Galų gale, ne sviestas, kiaušiniai savo sudėtimi nėra. Nors galite pridėti kažką, ir dar daugiau. Ir skonis bus perkrautas, bet padaryti blynai - širdingas ir kaloringų. Mes siūlome daugiau nei originalių receptų blynai, tikrai vertas pakartoti.

Citrininiu šerbetu. Šviesos, plonas, su apelsinų padažu

Lietiniai - prancūzų desertas lietiniai. Už juos tešla yra gana paprasta, tačiau pagrindinis akcentas - šėrimo režimą, šiuo atveju - į kvepiančių apelsinų sirupu.

load...

Tešla:

  • Miltai - 2 šaukštai.
  • Pieno - 2 šaukštai.
  • Kiaušiniai - 2 vnt.
  • Lydytas sviestas - 2 šaukštai
  • Cukrus - 1 šaukštelis

Paruošimas:

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus su druska ir cukrumi. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius, įpilkite pieno, sviesto. Miltų mišinys palaipsniui supilti skysto mišinio, maišant, kad būtų išvengta gabalėlių išlieka. Jei tešla išeina per tirštas, įpilkite daugiau vandens arba pieno.

load...

Kepkite labai plonas blynus keptuvėje, prieš tai suteptas.

Padažas:

  • Sultys iš dviejų šviežių apelsinų (gali būti pakeistas ir paruoštas 1 puodelis)
  • Ginger root - 2 cm
  • Cukrus pagal skonį
  • Oranžinė likeris arba sirupas - 2 šaukštus
  • Sviestas - 2 šaukštus

Paruošimas:

Nedideliame puode ar puodą supilkite apelsinų sultis, užvirkite. Pridėti cukraus, likerio arba sirupo, tarkuotą ginger root ir sviestą. Virti ant mažos ugnies, kol padažas sutirštės, o jo tūris sumažėja perpus.

Pagaminta blynai atnešti prie stalo, purškimas karštą padažą. Sutinku tokius blynus - receptas puikus pradžios iki šeštadienio rytą, kai nėra Paskubėk, galite pilnai mėgautis skanūs pusryčiai ir kvapni puodelio kavos.

Blyneliai "Su nauda sveikatai"

Ar jūsų namų kaip avižiniai dribsniai? Nepaisant to, kad tai yra labai naudinga, ne visi vaikai ir suaugusieji, jis ragina valgyti avižų. Vienas iš būdų apgauti namų valgyti avižinių, tai yra virėjas blynai iš jo. Ir tada būtinai papasakoti apie stebuklingą receptą blyneliai draugių, draugų su ta pačia problema.

Ingredientai:

  • Avižiniai - 1 puodelis
  • Kvietiniai miltai - 1 puodelis
  • Mielių (15g šviežių arba sausų 1 arb)
  • 1-1,5 stiklinės pieno
  • Kiaušiniai - 1 vnt.
  • Žiupsnelis druskos
  • Cukrus pagal skonį

Paruošimas:

Parengti blynai, avižinė reikia pakepinti sausoje keptuvėje, kol šviesiai auksinės spalvos ir riešutų skonio. Tai užtrunka apie 5 minutes arba mažiau. Nepalikite jų be priežiūros, dribsniai greitai sudegė. Nuolat maišykite juos. Ready dribsniai supilkite karštą pieną (1 puodelis) ir tegul sėdi už patinimas valandą. Po valandos, parengti mielių. Šviežia supilkite likusį šiltą pieną (tik šiltas, ne karštas), pabarstyti trupučiu cukraus ir leiskite kilti. Sausos mielės galėtų iš karto supilkite tešlą ir sumaišykite su miltais.

Ir jūs taip pat galite užpilti pienu ir leisti eiti, kaip ji yra parašyta ant pakuotės instrukcijas. Vairuoti kiaušinį į avižiniai masės, pridėti miltus, gerai išmaišykite. Supilkite mieles pasiruošę, pridėti likusį miltų. Gerai sumaišyti tešlą, uždenkite filmo dubenį ir padėkite į šiltą vietą pakilti pusvalandį. Po pusvalandžio vėl išmaišykite tešlą ir palikite vėl artėja.

Per valandą galite kepti blynus. Įkaitinkite keptuvę riebalais su augaliniu aliejumi. Ant karšto keptuvėje su šaukštu paskleisti tešlą, išlyginkite šiek tiek formuoti apvalus blynai ir kepti iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite su grietine, uogiene, uogiene. Iš greitai uogienė bananų Crush su šakute mentalą idėja, pridėti cinamono ar žemės kardamono žiupsnelis. Jis gali būti patiekiami iškart, tačiau, galite įdėti į kelias minutes mikrobangų krosnelėje sušildyti jį. Ir patiekiama su avižiniai blynai, pieno ar arbatos.

Grikių blynai

Blynai, pagaminti iš grikių miltų - dar neįprastas būdas maitinti smulkmeniškas namų ūkiams naudingus produktus. Grikių miltų pasižymi mažu kviečių glitimo, todėl blynai iš jos gauta silpnas, trapi. Ir tiems, blynai receptas, paprastai apima kvietinių miltų papildymas.

Ingredientai:

  • Grikių miltų ir kviečių - 1 puodelis
  • 7 g sausų mielių
  • 2 puodelio pieno + pusę puodelio
  • ½ puodelio jogurto ar kefyro
  • 4 kiaušiniai
  • 2 arb druska

Paruošimas:

Sušilti pieno, pridėti mielių jai pagal pakuotės esančius nurodymus. Beat kiaušinių tryniai, pieno, kefyro ar jogurto. Supilkite ištirpintą mieles. Dubenyje persijoti miltus (tiek rūšių), pridėti druskos. Palaipsniui supilti pieno-kiaušinių mišinį, minkyti tešlą. Plakta į putų baltymus ir atsargiai juos į tešlą, o ne daug maišant. Palikite tešlą blynai būna šiltoje vietoje 1-1,5 val.

Paimkite nedidelį keptuvę, pakaitinkite aliejų ir riebalus. Kepkite blynus, nepamirštant savo trapią struktūrą, bet jie labai plonas. Gali būti patiekiami su sviesto ir grietinės, ir jūs galite galvoti apie juos pikantiški padažais, pavyzdžiui, skrudintų daržovių įdaru svogūnų ir morkų. Gerai išmaišykite, pavyzdžiui, blynai su sūriu, žuvies ar kiaušinių.

Blyneliai nėra paprasta, o su įdaru

Mėgstamą patiekalą iš stipriosios lyties - tai, žinoma, mėsos. Tada ką apie empanadas?

Už blynų tešlos su užpildais turėtų būti lengvas ir skysčio. Blyneliai Ji gamina švelnus ir subtilus.

Ingredientai:

  • Miltai - 1 puodelis
  • Pieno - apie 2 puodeliai
  • Kiaušiniai - 2 vnt.
  • Augalinis aliejus - 2-3 šaukštai
  • Cukrus - 1 šaukštelis

Paruošimas:

Sumaišykite miltus su cukrumi ir pienu su plakta kiaušinių ir sviesto. Supilkite gautą mišinį į miltų ir skysto homogeninės ugniatać tešlos. Jūs galite naudoti elektrinį maišytuvą mažu greičiu. Tešla kepti plonus blynelius, neleidžiant jiems ruda, ar net daugiau sudegė. Jie turėtų gauti pasiūlymą ir šviesiai. Sulenkite blynai krūva.

Užpildymo:

  • Malta jautiena - 300 g
  • Svogūnai - 1 vnt.
  • Prieskoniai mėsai, druskos
  • Pienas arba jogurtas - 2-3 šaukštus

Įdaras pildymo geriau atsižvelgti ne dietos, kitaip įdaras bus dryish. Taigi įdaru kepti keptuvėje, pridėti smulkiai pjaustytų ir keptais svogūnais, taip pat ir prieskonius. Pridėti pieno ar jogurto ir gerai išmaišyti. Pieno padės išlaikyti skystį, kuris skirs mėsą toliau terminio apdorojimo metu ir leis įdaru daugiau sultingas.

Gatavi blynai skleisti 1-2 šaukštus pildymo ir įvyniojimas. Kažkas apsiaustas blynai voką, kai nori išjungti savo vamzdelį ar trikampis. Viskas priklauso nuo jūsų norų ir fantazijos. Beje, įvairios formos blynai padėti naršyti jei jūs nuspręsite padaryti juos su kelių rūšių padažais. Tada voko taip pat gali būti suvynioti Empanadas, trikampis - su sūrio įdaru ir vamzdžio - su varškės.

Pagaminta suktinukai kepti keptuvėje su sviestu, paruduos iš abiejų pusių. Gero apetito!

Blynai ant alaus

Kitas receptas: lietiniai, kuri turėtų kreiptis į stipriosios lyties.

Šie blynai nebus atlikti ant deserto, o - papildymus ar garnyrą prie mėsos patiekalų, žuvies, kepsnių ir salotų.

Ingredientai:

  • Miltai - 2.5 stiklinės
  • Alus - 0,5 litrų
  • Kiaušiniai - 2 vnt.
  • Grietinės - 1 valgomasis
  • Druska, cukrus - 1 arb

Paruošimas:

Tryniai, sumaišyti su cukraus, druskos, grietinės. Supilkite alų, išmaišyti. Pour Miltų kiaušinių mišinį ir alaus tešlą. Baltymai Beat atskirai ir atsargiai pridėkite prie gatavo tešlą.

Įkaitinkite keptuvę, šepetys su aliejumi. Kepkite blynus, podrumyanivaya kiekvienoje pusėje. Jie bus ne įprastas minkštas ir švelnus, kaip kviečių blyneliai su pienu, be abejo. Tačiau tokie puikus blynai tikri vyrai, kaip užkandis rūkytos žuvies ir nebus nereikalinga stiklinė šalto alaus. Kaip matote, už penktadienį vakare valgio receptas jau turite.

Blynų tortas

Nepretenzingas ir paprastas receptas skanus desertas. Net ir be recepto, bet tiesiog gera idėja. Svarbiausia yra iškepti skanių blynų iš tešlos daug. Tai yra, tešla, kurių sudėtyje yra, be to, pieno ir miltų, ir kiaušinių, cukraus ir sviesto (sviesto arba augalinio). Blynai turi kepti gana plonas, bet pagrindinis privalumas torto, kuris yra net ne visiškai sėkmingas blynai bus eiti į priežastį - jie gali būti dedamas į torto viduryje.

Už sluoksnio (impregnavimo) gali būti pagaminti iš grietinės ir cukraus (1 valg. Grietinė 3 šaukštai cukraus), grietinės ir kondensuotas pienas, imant lygiomis dalimis. Idealiai tinka šiam tikslui ir plakta grietinėle su cukrumi. Paruošimas yra paprastas: pridėti iki daug blynų krūvą, promazyvaya kiekvieną kremo sluoksnį. Papuoškite viršuje su grietinėle, šviežiomis uogomis, kokosų ar šokolado drožlėmis.

load...