Biscotti sausainiai: receptas itališkiems tradiciniams kepiniams<br /> <b>Notice</b>: Undefined variable: category in <b>/var/www/anrelt/data/www/senamiestyje.lt/inc/header.php</b> on line <b>13</b><br /> <br /> <b>Notice</b>: Undefined variable: category in <b>/var/www/anrelt/data/www/senamiestyje.lt/inc/header.php</b> on line <b>13</b><br /> | Senamiestyje.LT
Namas ir sodas

Biscotti sausainiai: receptas itališkiems tradiciniams kepiniams

Biscotti sausainiai: receptas itališkiems tradiciniams kepiniams

Biscotti - Šiuo Italijos sausainiai. Ji kepama ypatingu būdu - pirma kieto kepalas, tada supjaustyti griežinėliais ir džiovinama orkaitėje net šią formą. Rūšių biscotti, yra daug. Įvairūs sausainiai Biscotti receptas reikalauja skirtingų ingredientų iš tešlos ir įdaro. Įdaras gali būti tiesiogiai pilti į tešlą minkymo metu, ir gali plisti į Tešlą kočiojome, kuris po to valcavimo į ritinio.

Biscotti tarnavo, kaip taisyklė, su bet kokiu gėrimu, nes tekstūros slapukas tampa gana sausas ir kietas. Tradicinis tiekimo - su saldaus desertinio vyno. Ir valgyti Biscotti artimųjų vyno. Bet tai yra gana tinkamas ir arbata ir kava, ir sultys.

Manoma, kad tai buvo mėgstamos Biscotti slapukus Hristofora Kolumba. Tai suprantama: sudėtis ir struktūra kepenyse gali priimti jį į ilgą kelionę. Na, jei taip, tai ypač tinka ilgalaikiam saugojimui namuose. Biscotti galima paruošti dideliais kiekiais, sulankstytas į skardą galite ir laikyti atveju, jei norite saldžios ar netikėtų svečių nusileisti. Taigi, pradėti, siūlome padaryti Biscotti su aguonomis ir džiovintų uogų.

load...

Biscotti su aguonomis ir uogų

Ingredientai:

  • 200 g miltų ir cukraus
  • 2 kiaušiniai
  • Kepimo sodos krepšys
  • MAK (1 šaukštai..) Ir džiovinti uogų pildymo (vyšnios, spanguolės, razinas) - 2-3 šaukštai. Šaukštu.

Paruošimas:

Sumaišykite miltus su cukrumi ir kepimo milteliais. Pridėti įdarą. Sumaišykite ir užpilkite sumuštas kiaušinius į atskirą indą. Minkyti tešlą šiek tiek lipni ir klampumą. Formavimo iš to kepalo 2-3 cm storio.

load...

Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, skleisti tešlą ant jo. Laivų krosnyje įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepimo laikas - apie 20 minučių.

Mes gauname iš orkaitės, atvėsinti šiek tiek. Supjaustyti kepalas skersai į plonomis juostelėmis (maždaug 1 cm.). Skleisti juos ant kepimo skardos plataus pusėje ir įdėti į orkaitę dar 5 minutėms iki penkių minučių vėliau nuversti Biscotti iš kitos pusės, ir dar 5 minutes iki auksinės rudos spalvos džiovinti.

Ready Biscotti turi būti tvirti ir traškūs. Ir, žinoma, labai skanu!

Kaip pildant šiuos biscotti gali būti pridedamas kaip kitų džiovintų vaisių arba riešutų.

Biscotti su citrusinių vaisių ir prieskonių

Ingredientai:

  • 500-600 g miltų
  • 200 g rudojo cukraus
  • 100 g sviesto kokybės
  • 80 g riebalinės grietinėlės
  • 1 kiaušinis
  • 2/1 arb kepimo miltelių
  • 1 šaukštas citrinos arba apelsino žievelės
  • Malto cinamono ir kardamono (žiupsnelis arba šiek tiek daugiau)
  • Pjaustytų riešutai (graikinių riešutų arba migdolų)
  • Druska (žiupsnelis)

Paruošimas:

Beat sviestą ir grietinę. Pridėti cukraus ir prieskonių. Tęsdamas maišyti, pridėti kiaušinius. Pilti žievelių ir riešutai.

Palaipsniui pridėti miltus su druska ir kepimo miltelių, minkyti tešlą elastinga. Miltų gali užtrukti nuo 3 iki 4 puodeliai, vadovaujasi nuoseklumo testas. Ji turėtų būti malonus ir elastinga. Wrap į foliją tešlą ir įdėti į šaldytuvą kelioms valandoms.

Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Vystelit kepimo kepimo popieriaus. Nuo bandymo Stick forma du 2-3 cm storio. Kepkite orkaitėje apie 20 minučių, kol kepalai ne praplauti. Gauti šiek tiek atvėsti. Perpjauti skersai juostos plotis 1 cm. Siauru peiliu, nes Biscotti bus trupėti. Sausas abiejų už dar 7-10 minučių orkaitėje pusių.

Paruoštas Biscotti atvėsti ant grotelių, sulankstytas į alavo arba stiklainį, uždaryti dangtį sandariai. Taigi, jie gali būti saugomi mažiausiai savaitę.

load...