Amerikos obuolių pyragas: gurmaniško deserto valgio paslaptys<br /> <b>Notice</b>: Undefined variable: category in <b>/var/www/anrelt/data/www/senamiestyje.lt/inc/header.php</b> on line <b>13</b><br /> <br /> <b>Notice</b>: Undefined variable: category in <b>/var/www/anrelt/data/www/senamiestyje.lt/inc/header.php</b> on line <b>13</b><br /> | Senamiestyje.LT
Namas ir sodas

Amerikos obuolių pyragas: gurmaniško deserto valgio paslaptys

Amerikos obuolių pyragas: gurmaniško deserto valgio paslaptys

Turinys:

Kiekvienas žiūri Vakarų filmus ir jie žino, kad vienas iš populiariausių desertų JAV - Amerikos obuolių pyragas. Tai buvo Amerikietiškas pyragas, kuriame tik obuolių įdaru tona. Sluoksniuotos tešlos traškūs prie pagrindo yra toks mažas, kad ji yra neįmanoma sumažinti vienetų suteikti sklandų išvaizdą - užpildymo yra būtina gauti šaukštu ir skleisti aplink. Tortas panašiu veiklos visada atrodo tinkamiausią desertas draugiškas šeimai. Pirma, tai yra didelis. Antra, ji rengiasi lengva. Ir, žinoma, Amerikos obuolių pyragas - labiausiai skanus ir visi jo šeimos. Esame tikri, jums išbandyti bent kartą, jums bus prisiminti amžinai ir imtis recepto dėmesį.

Amerikiečiai nori pasidalinti technologijas ir subtilybes todėl šis desertas. Dabar mes gyvename ant jų išsamiai. Taigi, yra keletas paslaptis Paruoškite American Pie. Pirma, gauti plonas ir traškučių tešlą torto, būtina naudoti dvi skirtingas riebalų - sviesto, galintys turtingą skonį testą ir margariną, lydymosi lėtai ir suteikia patalynė.

load...

Du taisyklė: už įdaru geriau būti dviejų skirtingų rūšių obuolių, pavyzdžiui, raudona ir žalia - tai derinys daro jūsų torto skonis neįprastas. Ir pagaliau: virėjas jį receptas yra geriau įtraukti obuolių sidro actas - tai sumažina glitimo kiekį miltų ir tešla tampa traškūs ir daugiau pasiūlymą. Mes gyvename su Jumis pagrindines paslaptis, o dabar atėjo laikas tiesiogiai pereiti prie preparato.

American Pie Presents: klasikinis receptas

Pristatome savo atlygį tik amerikiečių receptas populiariausių patiekalų. Štai kaip ji virti JAV daugeliui namų šeimininkių. Ir tai buvo taip jo vaikai bus prisiminti. Mums pavyko gauti nekilnojamojo Amerikos indėnų receptą klasikinis obuolių pyragas. Pabandykime?

load...

Ingredientai:

Tešlos:

  • 320 gramų miltų
  • Sviestas - 190 gramų
  • 50 ml šalto vandens
  • 15 mililitrų obuolių sidro actas
  • 160 gramų margarino
  • 1 šaukštelis druskos

Padding:

  • Miltai - 100 gramų
  • Sviestas - 100 g
  • Rudojo cukraus - 100 gramų (galite pakeisti tradicinį balta)
  • Milteliai cinamono - ½ arbatinio šaukštelio
  • ½ puodelių suskaidytas riešutai (bet kokio laipsnio)

Užpildymui:

  • 180 ml obuolių sidro (gali pakeisti sultis)
  • Miltai - 30 gramų
  • Baltasis cukrus - 50 gramų
  • Rudojo cukraus - 100 g (galima pakeisti baltos spalvos)
  • Maltos prieskonių (muskato, cinamono, imbiero) 1/3 šaukštelio
  • Ant peilio galiuko - sumaltais gvazdikėliais
  • 6 dideli obuolių (3 žalios, raudonos 3)
  • Citrinos sulčių - 10 ml

Paruošimas:

Po kruopščiai studijuoja receptą, parengti reikiamus produktus. Norėdami pradėti kreipti dėmesį į bandymą. Norėdami tai padaryti gilia dubenį, prijunkite druską ir miltus, pridėti margariną ir sviestą. Jie turėtų būti iš suminkštinti narėje, pageidautina kambario temperatūroje. Naudojant peilį suformuoti pjaustyti mišinys trupiniai tai leidžiama masė visoje mažų gabalėlių. Tešla turi turėti trapios, sausas. Lėtai sušvirkškite į jį vandens su actu. Be to, tešla, jums reikės įdiegti į kamuolį, apvyniokite folija ir padėkite į šaldytuvą mažiausiai 60 minučių.

Tuo tarpu, mėgautis virimo milteliai keptuvę. Atskirai į dubenį sumaišykite cinamoną, miltus ir įtraukti į receptą rudojo cukraus. Įdėti sviestą ir sukite rankas į tešlos trupinius, paliekant nedidelius gabaliukus. Pridėti smulkintais riešutais. Toliau daryti įdarą. Nuplaukite obuolius po vandeniu, valyti jas nuo odos, pašalinti branduolį iš kiekvienos vaisiui. Supjaustykite mėsą kubeliais vaisius. Atskirai į dubenį, vielos komponentai įdaru, kurios yra įtrauktos į receptą: rudi ir nuolatinį cukraus, muskato riešutas, miltus, imbierą, cinamoną ir gvazdikėlius. Įdėti į prieskonių kapotų obuolių, pridėti citrinos sulčių ir sidrą. Viskas sumaišoma tolygiai.

Pasukti krosnelę, ji turėtų sušilti iki 210 ° C temperatūroje Iš iðëmø skersmuo sudaro apie pergamento ratą ir jie apima dugną. Forma yra geriausia pasirinkti aukštos pusių. Lengvai sutepkite jį su aliejumi. Bamperiai elgtis taip, tai nėra būtina, kad tortas yra ne slydo žemyn ateityje. Atvėsinta pašalinti tešlą iš šaldytuvo, konstrukcijomis, ant stalo, suteikiant jai apvalią formą (didesnį nei forma) sukrauti taip, kad būtų gauti sieną.

Įdėk 10 minučių orkaitėje tortas. Galite pabarstyti žirniai glaudžius į tešlą kepant nepakilo daug. Kai ateina laikas ir tešla tampa auksinės rudos spalvos, išimkite jį, supilkite žirnelius ir kruopščiai išdėstyti obuolių įdaru, platinti rankas visą formą. Į viršų vaisių "Nestle" pasirengę milteliai.

Tortas turi praleisti orkaitėje dar 30 minučių, temperatūra nesikeičia. Tada atimkite 20 laipsnių karštyje kepimo procesas toliau dar 15 minučių. Jei pastebėsite, kad tortas ir milteliai dega kraštai, uždenkite folija forma, o todėl jame skylę į dešinę žemyn viduryje. Šiuo atveju, temperatūra kepant turi būti 180 ° C Iš viso torto lieka orkaitėje turėtų būti apribotas iki vienos valandos.

Pašalinti iš orkaitės pasiruošę deserto, vėsioje formą. Patiekti šaltas, jau supjaustyti į gabalus. Kiekvienoje lėkštelėje, įdėkite vanilės ledų samtelis - todėl jos patinka valgyti amerikiečių. Tokiu atveju, tikrai skanus desertas, ir atrodo labai gražus. Gero apetito!

Amerikos obuolių pyragas

Tai dar viena tradicinė pyragas receptas su obuoliais nuo amerikiečių. Bet tai nėra būtina eiti į JAV give it a try. Mes norėtume pasiūlyti Jums kitą jos paruošimo receptas, kad jūs galite mėgautis namuose, pramogų vaikams ir pakviesti arbatos Gerbiami svečiai. Didelis pliusas šio torto, kad receptas apima pridedant daug obuolių ir taip tešla lieka traškūs ir kepti. Ir nėra nelankstumą, kuris turi skirtingą pyragus su tokiu vaisių gausa (pavyzdžiui, klasikinis obuolių pyragas, ar, tarkim, tortas).

Ingredientai:

  • 320 gramų miltų
  • 5 g druskos
  • Margarino (suminkštinti) - 160 gramų
  • Šalto vandens - 50 ml
  • Cukraus - 170 gramų
  • 20 gramų krakmolo
  • Pusė šaukštelio malto cinamono
  • Riešutų Muskatvīns - ketvirtadalis šaukštelis
  • 10 mililitrų citrinų sultimis
  • Įmonė obuoliai - 6-7 vnt
  • 10 gramų sviesto
  • Pieno - 10 ml
  • Zest pusė citrinos

Paruošimas:

Pradėti pyragas tešla. Norėdami tai padaryti, į vieną puodą prijungti miltus su druska ir margarino peilis ir pasukite mišinį į trupinius, paprasčiausiai tariant, pjaustyti. Tada pridėti mažomis porcijomis šaltu vandeniu ir minkyti tol, kol jūs turite standus tešla nėra paleistas. Aklai jo kamuolys, suvyniokite į celofaną ir įdėti jį į šaldytuvą 60 minučių. Atėjo laikas įdaru. Nulupkite obuolius ir supjaustykite griežinėliais. JAV torto receptas apima tokį komponentą sausa trupiniai. Pabarstykite jį per. Padaryti jį, sumaišykite santykiu cukraus, cinamono, krakmolo, citrinų žievelėmis ir žemės muskato, pridėti citrinos sulčių.

Pašalinti tešlą iš šaldytuvo, padalinti į 2 dalis. Iškočiokite pusę kočėlas ir supilama į formą taip, kad kraštai buvo didelis ir tarsi kabo. Bandymo vietos obuolių įdaru (pusė normalus), pabarstyti sausą mišinį, ir tada įdėti likusius vaisius ir paskutinis sluoksnis buvo sausas mišinys. Paguldykite sviesto gabaliukų ant viršaus. Tada iškočiokite antrą pusę tešlos ir padengti su savo tortą.

Close up gražus regioną, galite naudoti vandenį, kad būtų patogiau. Perteklius ir pažeidimų yra geriau pašalinti. Nepamirškite padaryti punkcija su šakute ar peiliu, kad tešla neturi išsipūsti. Pyragą paviršiaus šepetys su pieno. Siųsti būsimą desertas orkaitėje (temperatūra 180 ° C) 50 min. Kai šis laikas praėjo, išimkite ir leiskite visiškai atvėsti. Amerikos obuolių pyragas yra pasirengusi! Gera nuotaika ir mėgautis maistu!

Amerikietiškas pyragas su sūriu ir obuoliais

Kartais šis desertas yra pasirengusi pridedant prie receptas čederio sūrio. Mūsų rajone, tai yra gana brangus, ir mano, kad tai nėra taip paprasta. Todėl, jūs galite lengvai pakeisti jį su Gouda sūrio rūšių. Kaip rezultatas, du yra harmonija skonio desertas: saldus ir sūrus. Pyragas tiesiog skanus. Kiekvienas, kuris nėra abejingas kepimo su obuoliais, kviečiame arbata. Jūs turėtumėte pabandyti šį sūrio pyragas!

Ingredientai:

Tešlos:

  • 60 mililitrų vandens
  • Miltai - 550 gramų
  • Žiupsnelis druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 220 gramų Gouda sūrio (čederio)

Užpildymui:

  • 120 gramų cukraus
  • Krakmolo - 30 g
  • 5 dideli obuolių
  • 20 mililitrų pieno
  • 10 mililitrų citrinų sultimis

Paruošimas:

Tešla receptas šio pyrago tipo yra šiek tiek skiriasi nuo ankstesnių. Todėl mes patariame atkreipti Šiuo metu ypatingą dėmesį. Norėdami pradėti, paruošti ingredientai, giliai dubenį. Grotelės sūrio blokas, prijungti jį su druskos ir miltų. Sviestas supjaustyti kubeliais, pridėti prie bendro masės ir minkyti tešlą. Jam pridėti vandens dviem etapais, toliau minkyti, suteikti jai rutulio formos. Tradiciškai, kino wrap ir padėkite į šaldytuvą. Tegul jis guli ten 1 valandą. Tai gali būti dar daugiau, kol ne mažiau - jūs turite padaryti tešla gerai atšaldoma.

Obuoliai švarus, supjaustyti į lygias griežinėliais. Ne patamsėjęs vaisių, pabarstyti juos su citrinos sultimis. Cukrus ir druska prijungti atskirai, tada sumaišykite su obuoliais. Po tam tikro laiko, pašalinti tešlą iš šaldytuvo, padalinti į dvi dalis. Iškočiokite vieną iš jų susidarymo. Kepimo skardos (24 cm skersmens) Sutepkite jokio tepalo, įdėti jį į tešlą, paliekant didelę maržą. Į viršų Įdėkite įdaru iš obuolių.

Kitas tešla ritinį nuo mažesnio skersmens apskritimo, jie apima pyrago Pinch kraštus sujungiant apatinę įdaru tešlą. Padaryti keletą punkcijos ar pjūvį viršaus į orą ir pyragaičiai nėra išpūstų. Su kepimo riebalų pagalba valyti paviršių su pienu. Amerikos rengiasi obuolių pyragas krosnyje gana aukštos temperatūros (220 ° C) apie 20 minučių. Tada šilumos buvo sumažinta iki 180 ° C ir 40 minučių dopekayut. Gatavas tortas turėtų bent jau 01:00, o dar labiau, likti formos, įlieti ir kietas.

Amerikos obuolių pyragas

Pristatydamas Jūsų dėmesiui apkepas (American būdas "pyragas"), įdaryti šviežių obuolių kietas. Ant jo pabarstyti shtreyzelnoy trupinius. Bazė yra pagaminti iš tešlos su augaliniu aliejumi ir pieno.

Ingredientai:

Tešlos:

  • 240 gramų miltų
  • 120 mililitrų augalinio aliejaus
  • 20 mililitrų pieno
  • 5 g druskos
  • Cukraus - 10 gramų

Užpildymui:

  • 6 saldus kietas Big Apple
  • 170 gramų cukraus
  • Miltai - 30 gramų
  • Milteliai cinamono - 5 gramai
  • 2/1 šaukštelio muskato

Dėl sausų trupinių:

  • 100 gramų šalto sviesto
  • Cukraus - 100 gramų
  • 80 gramų miltų

Paruošimas:

Kadangi tešla daroma gana greitai, mes rekomenduojame jums iškart sušilti orkaitę, ją nustatyti 180 ° C Be to, imtis dubenį ir sumaišykite cukrų, druską, miltus, pridėti augalinio aliejaus ir pieno. Minkyti tešlą, padaryti tortą iš jo, padėkite jį ant formos dugno, kuris planuoja iškepti pyragą. Spauskite žemyn tešlą pirštais iki tol, kol ji gauna vyksta aplink dugno ir sienelių. Rūpinkitės, kad tešlos sluoksnis buvo tas pats visur, net. Palei perimetrą padaryti briauna zaschipyvaya tešlą pirštais.

Paruošti įdarą: į nuluptų obuolių viduryje, pašalinti, supjaustyti griežinėliais tvarkingas vaisių. Ssypte į dubenį miltus, cukraus ir prieskonių (cinamono, muskato), sumaišykite ir užpilkite gautą masę iš obuolių. Dėl bandymo pagrindu išdėstyti paruoštą įdarą. Ant torto pabarstyti sausų trupinių tešlos. Parengti šaltas peilis pjaustyti sviestą su cukrumi ir miltais iki tol, kol tešla yra trapus. Daugiau sutrintos bandymą gali būti tęsiamas trupiniai pirštais. Jis neturėtų būti per didelis arba per mažas, geriau laikytis vidutinio dydžio. Paruošta pabarstyti trupinių obuolių pyragas. Desertas kepti 45 minučių.

Amerikietiškas pyragas su kefyro

Paprastai, kaip už American Pie naudojant įprastą maltą trapios tešlos pagrindu. Tešla yra būdinga daugeliui atrodo nuobodus. Mes siūlome Jums torto receptas, kuriame vanduo keičiamas su jogurtu ir vienas trynys. Pirmasis duos didesnį lengvumo ir stratifikacijos testą, o antrasis - švelnumo.

Ingredientai:

Tešlos:

  • 50 gramų cukraus
  • 180 gramų sviesto
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 1 kiaušinio trynys
  • 85 gramų jogurto
  • Kiaušinių (tepimui) - 1 vnt
  • Žiupsnelis druskos

Užpildymui:

  • 10 gramų krakmolo
  • 20 gramų cukraus
  • 4 saldus obuolių
  • Sulčių pusė citrinos
  • Muskato ir cinamono žiupsnelis
  • Druska

Paruošimas:

Su miltų sumaišykite druską ir cukrų. Supjaustyti kubeliai ir sumalkite atvėsintą aliejaus miltų mišinys rankas, baudą priėmimo trupiniai. Įveskite trynių ir šaltą jogurtą. Minkyti tešlą, kurią po to aklai į perdavimą, ir suvynioti į celofaną, įdėti į šaldytuvą 40 minučių. Paruoškite įdaru, nulupkite ir supjaustykite obuolius griežinėliais, gali būti gana didelis. Pridėti į juos citrinos sultimis, šiek tiek druskos ir cukraus norma. Sumaišykite krakmolą su prieskoniais, o taip pat sudaryti įdaru.

Šalto tešla yra padalintas į 2 dalis. Dėl pagrindai pasirinkti didelio dydžio dalis. Roll jį ant stalo, įdėti į dubenį kepimui. Padaryti taip, kad jos kraštai kabo nuo pelėsio sienos. Įdėti įdarą į vidų. Antra formavimas tešlos, padengti obuolių. Close up pirštus kraštai, pabandykite tai padaryti gražiai. Tačiau kiaušinių puodelio 1 su šepečiu ir sutepti pyrago paviršių. Ji kepama 180 ° C 40 minučių.

Jei ilgą savaitgalį priekyje ir jūs nežinote, kaip įtikti savo artimuosius, Amerikietiškas pyragas - tai, ko jums reikia! Plonas traškūs toli nuo pjaustytų tešlos ir daug aštrūs vaisių padažais. Tortas turi būti valgoma šalta su vaniliniais ledais samtelis - jūs negalėsite atitrūkti nuo jį!

load...